Travel natt for politiet i Stjørdal

Flere menn fra Stjørdal havnet i arresten i Trondheim natt til søndag.
Nyheter

Klokka 02.49 skrev operasjonssentralen i Trøndelag på Twitter at en mann i 20-årene som var beruset hadde havnet i slagsmål i Stjørdal sentrum. I tillegg nektet han å oppgi personalia til politiet.

– Han hadde havnet i håndgemeng med andre personer. Han ble kjørt i arresten i Trondheim, sier operasjonsleder Anlaug Oseid.

Forholdet blir anmeldt og bøtelagt.

Bare ett minutt etter meldte politiet at en beruset mann i slutten av tenårene ble innbragt fra Stjørdal sentrum etter å ha forsøkt å komme inn på utested med falsk legitimasjon. Han nektet å etterkomme politiets pålegg, og blir anmeldt og bøtelagt.

I 04.30-tiden skrev plitiet at en annen mann i slutten av tenårene var innbragt til arresten fra Stjørdal sentrum etter mistanke om promillekjøring. Vedkommende blir anmeldt og politiet har iverksatt bevissikring.

– Sånn generelt har det vært mye slåssing beruselse, og manglende etterkommelse av politiets pålegg. Etter det vi vet er det ikke noe spesielt som har skjedd i Stjørdal. Men det er flere fra Stjørdal som har havnet i arrest på politihuset i Trondheim, uten at jeg har det nøyaktige antallet, sier Oseid.