Værnes rangert som beste flyplass i Norden

Selskapet AirHelp Score rangerer de beste flyselskapene og flyplassene for åttende gang: Trondheim Lufthavn rangert som beste flyplass i Norden.

Trønderne kan nå skryte av at de har Nordens beste flyplass i Trondheim Lufthavn Værnes, med en hederlig 18. plass av de 132 flyplassene som er med i rangeringen. SAS inntar fjerdeplassen globalt og er dermed det best rangerte europeiske flyselskapet, i en rangering gjennomført av selskapet AirHelp Score.  Foto: Svein Helge Falsad

Nyheter

AirHelp, verdens største selskap innen erstatningstjenester og passasjerrettigheter, har siden 2015 rangert flyplasser og flyselskaper over hele verden. Nå slippes den åttende rangeringen i rekken, som er utarbeidet etter en evaluering av 132 flyplasser og 72 flyselskap mellom 1. januar og 31. desember 2018.