Verdal næringsforum skal drifte Levanger næringsforum

Levanger Næringsforum har bedt naboene om hjelp etter at Svein Kvarving sa opp.

Ingrid Dahl Furunes er daglig leder i Verdal næringsforum, som nå skal hjelpe kollegaene i Levanger.   Foto: Elin Sofie Lorvik

Nyheter

«Vi har i dag 13.05 inngått avtale om bistand fra Verdal Næringsforum til å hjelpe oss å drifte selskapet videre, det kommer til å bli innkalt til medlemsmøte og generalforsamling før sommerferiene starter. Vi takker Verdal Næringsforum for at de hjelper oss i denne fase. Vi jobber nå med å gjennomføre aktiviteter som er planlagt og betjene medlemmene våre.»

Det skriver styreleder Jon Arne Sand på vegne av både Verdal og Levanger næringsforum mandag kveld. 


Dette skjer etter at daværende daglig leder for Levanger Næringsforum, Svein Kvarving (60), valgte å si opp jobben 30. april.

Etter det Trønder-Avisa har fått opplyst fra flere kilder valgte Svein Kvarving nylig å si opp jobben som daglig leder i Levanger Næringsforum på grunn av manglende tillit. Blant annet skal utgifter for eksempel fra kjøring og servering ikke være godt nok dokumentert, og anmerket av regnskapsfører og revisor.

Styreleder Jon Arne Sand i Levanger Næringsforum vil verken bekrefte eller avkrefte opplysningene. Kvarving selv sier at han ikke kjenner seg igjen i beskrivelsen.


Kvarving: – Kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen

Svein Kvarving påpeker i dette innlegget at det ikke ligger noe dramatikk bak hans avgang som daglig leder i Levanger Næringsforum.

 

Mangel på tillit er den egentlige årsaken til at Svein Kvarving sluttet i Levanger Næringsforum.

Kom på kant med styret

Ufullstendige reiseregninger skal være årsaken til at Svein Kvarving (60) valgte å si opp jobben som daglig leder i Levanger Næringsforum.

  

Styreleder i Verdal Næringsforum om situasjonen i Levanger:

Verdal og Levanger Næringsforum har hastemøte torsdag: – Uheldig for alle parter