Snåsavann og Zeracryl skal gjøre pommes frites mindre helsefarlig.

Produkt fra Snåsa skal fjerne kreftfarlig stoff

I samarbeid med Bergensbedriften Zeracryl AS skal Snåsavann gjøre potetprodukter sunnere gjennom å fjerne innholdet av det kreftfremkallende stoffet akrylamid.

PRODUKSJONSAVTALE: I dag inngår Mohamed Sambou i Snåsavann (til venstre) og daglig leder Trond Thomassen i Bergensbaserte Zeracryl AS en produksjonskontrakt kan bety svært mye for begge bedriftene. Sambou er full av forventning, og er ganske sikker på at samarbeidet betyr flere arbeidsplasser i bedriften.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

SNÅSA: I dag signerer de to bedriftene produksjonskontrakten i lokalene til Snåsavann på Snåsaheia. Daglig leder og eier av Snåsavann, Mohamed Sambou, har store forventninger til samarbeidet, og føler seg ganske sikker på at det vil føre til flere arbeidsplasser i bedriften.