Samarbeidsutvalg: – Ikke de ansatte som har sviktet

Omsorgssenteret på Åsen har en storstue med «fotballpub», PC-stasjoner og trimrom. Langt fra de største behovene til de pleietrengende beboerne.

VIL BIDRA: Oppgradering av Storstua er en «vinn-vinn»-situasjon; ansatte får bedre arbeidsforhold og beboerne bedre opplevelser, mener Torbjørn Nyborg (t.v.), Tore Almlid og Johan Wold Mo i styret for Samarbeidsutvalget ved Stokkbakken omsorgssenter.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

ÅSEN: To tilsyn ved det kommunale omsorgssenteret Stokkbakken viste ulovlig tvangsbruk, brudd på grunnleggende pasient- og menneskerettigheter og ulovligheter ved utførelsen av visse typer arbeid. Samarbeidsutvalget med representanter for pårørende og lag og foreninger i Åsen, mener at en altfor stor del av kritikken som følger av Fylkesmannens rapporter, peker på svikt hos ansatte.