Inviterer til åpent møte om sentrumsutvikling i Levanger.

Vil ha slutt på snakk om dødt sentrum

Kai Lennert Johansen (Ap) fikk ikke gjennomslag for nytt bibliotek og kino i Levanger i fjor høst. Nå har han tatt initiativ til et folkemøte om hva som kan bidra til et levende sentrum.

Initiativtaker: Kai Lennert Johansen (Ap) inviterer til folkemøte torsdag for å komme opp med gode ideer til et levende og attraktivt bysentrum i Levanger. – Utviklingen har gått i feil retning, sier han.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Det går an å skape en attraktiv småby hvis vi ser på ting med nye øyne.

Kai Lennert Johansen (Ap)
Nyheter

LEVANGER: – Det er flott med ny hall i Åsen, og ny skole på Ytterøy, men vi må ikke glemme at vi har et bysentrum. Folk sier «Vi har et dødt sentrum med bare biler». Vi må samarbeide om utviklingen i sentrum. Den har gått i feil retning, sier Johansen.