Dagen før lønningsdag mistet de jobben

Etter et allmøte forrige uke fikk de 22 ansatte i Fosdalen Industrier inntrykk av at økonomien i selskapet skulle løse seg. Onsdag – dagen før lønningsdag – slo selskapet seg konkurs.

Betenkt: – Hvem vil ha en 62 år gammel arbeidstaker som meg. Jeg må jo ha noe å gjøre. Du kan ikke bare gå og måke snø eller klippe plen hele tiden. Du må fylle dagen med noe meningsfullt, sier Stig Malmo (i midten på bildet), der han står på Tjuin Industriområde i Malm sammen med Thorgeir Damås (t.v.) og tillitsvalgt Mikael Lindal dagen etter at Fosdalen-Industrier AS slo seg selv konkurs.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

MALM: Thorgeir Damås (57), Stig Malmo (62) og Mikael Lindal (31) står på Tjuin industriområde hvor arbeidsplassen deres dagen før ble omgjort til et konkursbo. Nå er de tre kollegene spente på hva konkursen bringer med seg for det som er igjen av bedriften, og for alle ansatte og deres familier som nå går en litt usikker økonomisk fremtid i møte.