Setter farge på Levanger

Hun opplever glede og positiv energi når hun jobber med barneteater. Det er disse følelsene som gir Beatriz Vega Melendez kreftene hun trenger akkurat nå.

Elsker farger: Beatriz stråler når hun snakker om scenografien, det kunstneriske, effektive sceneskift og bilder.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

 51-åringen har tatt seg tid til en prat mellom slagene, selv om det er knapt med tid igjen før premieren på Levanger Nye Teaters oppsetting av «Rapunzel» på torget. Litt stresset er hun, for det gjenstår en del arbeid for kvinnen som har laget scenografien. Fem store moduler skal ruve på scenen og skape rammen rundt fortellingen om jenta som sitter oppe i tårnet sitt, og som man kun kan komme opp til ved å klatre på hennes hår. Beatriz har jobbet med scenebildet siden november.