Flere personer skal ha betalt ansatt i Frosta kommune under bordet for å få utført kommunale tjenester.

Undersøker påstander om korrupsjon

4. juni i år fortalte Frosta-kvinnen kontrollutvalget at hun betalte 8.000 kroner for å få utført en kommunal tjeneste – under bordet.

Ettergår: Leder Frode Revhaug i Kontrollutvalget i Frosta sier påstandene om forskjellsbehandling og kontantbetaling til en kommuneansatt er alvorlige og strekker seg tilbake i tid.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

FROSTA: 14 dager senere gikk leder Frode Revhaug i Kontrollutvalget på talerstolen i kommunestyret og offentliggjorde vedtaket om å fortsette undersøkelsene om kommunal ukultur – samt en mulig strafferettslig forhold beskrevet som «mottak av en kontant betaling fra en kommunesansatt for en kommunal tjeneste».