Festivalsjef Svein Bjørge ønsker seg seil over Steinkjer torg:

Arrangement-jegeren applauderer seil-forslaget

Arrangement-jeger Anita Østby i Steinkjer næringsforum støtter festivalsjef Svein Bjørges utspill om et seil over Steinkjer torg i sommerhalvåret. – Ikke øverst på prioriteringslista nå, sier kultursjef Leif Terje Nilsen i Steinkjer kommune.

Seil: Arrangement-jeger Anita Østby i Steinkjer Næringsforum støtter festivalsjef Svein Bjørges ønske om et seil over torget i Steinkjer i sommerhalvåret. Hun ønsker seg også færre faste installasjoner og et mer fleksibelt torg tilpasset arrangører og næringsliv. 

Om det blir seil eller ikke, er for tidlig å si, men det står ikke øverst på prioriteringslista vår akkurat nå.

Leif Terje Nilsen, kultursjef.
Nyheter

Steinkjer: I oppsummeringen av årets Steinkjerfestival ytrer festivalsjef Svein Bjørge et tydelig ønske om et seil over Steinkjer torg. Nå får han støtte av Steinkjer Næringsforums arrangement-jeger Anita Østby.