Ekstraordinær generalforsamling i august avgjør om Levanger næringsforum blir forening

 Styret i Levanger Næringsforum staker ut veien fra aksjeselskap til medlemsforening.

Leder: Jon Arne Sand ønsker at Levanger Næringsforum skal omdannes fra aksjeselskap til forening. 

Nyheter

Styret i Levanger Næringsforum arbeider nå med et veikart for overgangen fra aksjeselskap til medlemsforening.

–Styret mener det er flere argumenter for enn mot en medlemsforening, sier styreleder Jon Arne Sand i en pressemelding.

På en ekstraordinær generalforsamling 28. august skal medlemmene ta stilling til styrets forslag til omorganisering av Levanger Næringsforum.


Levanger Næringsforum kan bli oppløst som aksjeselskap.

– Forening er best

Det nye styret i Levanger Næringsforum (LNF) møtes onsdag for å peke ut retningen etter den turbulente generalforsamlingen.

Sand føler han har tillit

Til tross for et høyt antall blanke stemmer på generalforsamlingen, opplever Jon Arne Sand at han har tillit til å fortsette som styreleder i Levanger Næringsforum.


Fortsatt krevende

Et av de viktigste argumentene for å bli en medlemsforening, er at ett medlem skal ha én stemme. Det er et godt demokratisk prinsipp, mener Sand.

- Så lenge vi er et aksjeselskap kan ikke-medlemmer som sitter med aksjer, blokkere endringer i Levanger Næringsforum. Ingen andre næringsforum har det sånn, sier styrelederen.

Etter generalforsamlingen i Levanger næringsforum i forrige uke har styret arbeidet med en plan for hvordan dagens aksjeselskap skal oppløses og en medlemsforening skal stiftes.


Verdal næringsforum skal drifte Levanger næringsforum

Levanger Næringsforum har bedt naboene om hjelp etter at Svein Kvarving sa opp.

Styreleder i Verdal Næringsforum om situasjonen i Levanger:

Verdal og Levanger Næringsforum har hastemøte torsdag: – Uheldig for alle parter


Medlemsmøte 9. juli

Sand mener at Levanger næringsforum fortsatt er i en krevende situasjon etter den turbulente generalforsamlingen 19. juni.

- Styret ser det som sitt ansvar å finne gode løsninger både på kort og lang sikt. Det fortjener næringslivet i Levanger, mener Sand.

Styrets veikart for overgangen fra aksjeselskap til medlemsforening er klar i løpet av neste uke. Da sendes den til medlemmene som en del av sakspapirene sammen med innkallingen til den ekstraordinære generalforsamlingen 28. august, informerer styrelederen i pressemeldingen.


Mangel på tillit er den egentlige årsaken til at Svein Kvarving sluttet i Levanger Næringsforum.

Kom på kant med styret

Ufullstendige reiseregninger skal være årsaken til at Svein Kvarving (60) valgte å si opp jobben som daglig leder i Levanger Næringsforum.

Kvarving: – Kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen

Svein Kvarving påpeker i dette innlegget at det ikke ligger noe dramatikk bak hans avgang som daglig leder i Levanger Næringsforum.