Knakk kjeven etter voldshendelse

Politiet har pågrepet mannen som slo ned en 22-åring slik at denne brakk kjeven tidlig søndag morgen i Snåsa.
Nyheter

– Det er ingenting som tilsier at vi vil varetektsfengsle siktede, og vi kommer nok til å løslate han når vi har fått gjort de siste vitneavhørene, sier etterforskningsleder Leif Gundersen til Trønder-Avisa mandag formiddag. Siktede skal ha erkjent at han var tilstede under hendelsen.

Han opplyser at fornærmede mandag fremdeles er innlagt på St. Olavs i Trondheim, men at politiet enda ikke har hatt muligheten til å avhøre han

– Vi følger opp saken ytterligere, og etterforsker fortsatt saken, sier Gundersen.

Fraktet til St. Olavs

– Vi har en voldshendelse på tidligmorgenen i Snåsa. Politiet ble involvert etter at melder kom seg til legevakta. Der ble det påvist knekt kjeve. Vedkommende hadde blitt slått ned av ukjente ved sagbruket i Snåsa klokken 03.15, uttalte operasjonsleder Bjørnar Gaasvik i Trøndelag politidistrikt til Trønder-Avisa søndag.

22-åringen med knekt kjeven ble først kjørt til Sykehuset Levanger og derfra fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim.

Pågrepet søndag

Politiet hadde en navngitt mistenkt i samme alder som de startet utkikk etter. De fant vedkommende utpå søndagen.

– Vi er i gang med etterforskningen og er nå i ferd med å starte avhør av den pågrepne gjerningsmannen, fortalte etterforskningsleder Kristian Mørkved ved Felles straffeinntak i Trøndelag politidistrikt ved 19-tiden søndag.

Mørkved legger til at det også gjenstår å avhøre vitner og fornærmede.