Åpner bassenget i Trønderhallen

Rehabiliteringsarbeidet i opplæringsbassenget i Trønderhallen nærmer seg slutten.
Nyheter

Alt av flis og fugearbeid er ferdig, og nå gjenstår kun silikonering, monteringsarbeid, rydding og vasking, opplyser Trønderhallen i en pressemelding.


Stenger basseng i Trønderhallen

Nye flis-problemer gjør at et basseng i Trønderhallen i Levanger må stenges i en måned i sommer.

 

På grunn av trinnvis opptapping og oppvarming trenger man imidlertid fortsatt noen dager, og opplæringsbassenget åpner derfor mandag 22. juli.


Trønderhallen tapte 100.000 kroner på bakteriestengning

Mens Trønderhallen holdt stengt og mistet gode omsetningsdager etter bakteriefunn i badevannet, hadde badeanlegget Oasen i Namsos rekordbesøk og rekordomsetning i jula.


Når arbeidet i opplæringsbassenget er ferdig er det håp om at Trønderhallen skal være ferdige med utbedringene.

– Nå fjerner vi alt på veggene i opplæringsbassenget, også det som ikke er løst. Da har vi skiftet alt i opplæringsbassenget. I stupebassenget og konkurransebassenget har vi skiftet gulvet, men ikke veggene. Vi tror likevel at det vil holde. I opplæringsbassenget er temperaturen seks grader høyere og det er mer aktivitet og mer skvulping, og vi tror det er grunnen til utfordringene i denne omgang. I de to andre bassengene er det ingenting som har løsnet på de fem årene som har gått siden utbedringene i 2014, forklarer bassengsjef Svenn Robert Berg.