Se om din kommune får klimamidler fra staten

Miljødirektoratet har delt ut nærmere 227,5 millioner kroner til klimasmarte tiltak i kommunene. Se hvilke trønderske kommuner som har søkt, hvilke som får penger og hvilke som har fått avslag på sin søknad.

Kommunalt klimatiltak: Trøndelag fylkeskommune og 15 kommuner har fått betydelig med «klimasats-midler» for tiltak som skal bidra til å redusere kommunale klimagassutslipp. Illustrasjonsbildet viser Vaktmester Torgeir Aune og Overhalla-ordfører Per Olav Tyldum (Sp) på taket av den nye barnehagen som er kledd med solceller og solfangere.  Foto: Arkivbilde: Erlend Malmo

Nyheter

Trøndelag fylkeskommune og 15 kommuner har fått betydelig med «klimasats-midler» for tiltak som skal bidra til å redusere kommunale klimagassutslipp. Det melder Fylkesmannen i Trøndelag på sin nettside.