Verdens nordligste malteri er godt i gang med produksjonen.

Endelig kan Jørn brygge heltrøndersk øl

Med korn fra egen åker har Tyson Weaver i Skogn tatt opp igjen en eldgammel tradisjon. Det er Jørn Andersen i Klostergården Håndbryggeri på Tautra glad for.

Sjeldent foretak: Tyson Weaver (t.v.) har bygd malteri i de gamle siloene og på låven på Kjesbu nedre på Skogn. Jørn Andersen fra Klostergården Håndbryggeri har allerede tatt ibruk den lokale malten i sitt øl.  Foto: Eva Hilde Murvold

Nyheter

– Dette er noe vi har drømt om lenge. Vi har ikke hatt andre råvarer enn den industrielt produserte, og det vi har funnet på selv. Nå kan vi være med i hele prosessen og være med å påvirke. Helt fantastisk, sier bryggeren fra Klostergården Håndbryggeri, Jørn Andersen.