Savnet mann funnet ved grensa mellom Åfjord og Verran

En mann i 60-årene er torsdag formiddag funnet etter at han ble meldt savnet ved grensa mellom Åfjord og Verran natta i forveien.
Nyheter

Mannen som i ettiden natt til torsdag ble meldt savnet i Åfjord, er funnet av en hundepatrulje. Det melder politiet i Trøndelag på sin Twitterkonto klokka 11.47.

Politiet opplyser at savnede etter forholdene er i grei form, og at han etter hvert vil bli hentet ut med Sea king-helikopter.

– Vi fortsetter å lete med full styrke, det er et stort område så det tar tid, sa operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt klokka 09.40 torsdag. Hun opplyser at tåke torsdag morgen har gjort at de ikke har mulighet til å søke fra lufta.

Mannen ble først meldt savnet på politiets twitterkonto klokka 01.09 natt til torsdag. Klokka 08.00 torsdag morgen melder politiet at søket fremdeles pågår.

Den savnede skal gå med en ryggsekk, blå jakke og blå bukse, opplyser politiet. Han skal ha vært sammen med en turkamerat, men de to skal ha kommet fra hverandre.

Frivillige fra Røde kors, Norsk folkehjelp og Norske redningshunder bistår i søket. Klokken 01.14 i natt skrev politiet at Seaking-helikopter og hundeekvipasjer var sendt inn i søket.