Trafikkulykke Eggetunnelen i Steinkjer

Nødetatene rykket til en trafikkulykke på sørsiden av Egge-tunnelen i Steinkjer torsdag kveld.

Påkjørsel bakfra: Nødetatene rykket torsdag kveld til en trafikkulykke på sørsiden av Egge-tunnelen. En bil bremset ned for en katt, og ble påkjørt bakfra.   Foto: Elfi Leinan

Nyheter

STEINKJER: Like før klokken 20.00 torsdag kveld melder politiet at det har skjedd en trafikkulykke på sørsiden av Egge-tunnelen på E6. Nødetater som har ankommet stedet melder at det ikke er snakk om personskader, kun materielle skader på kjøretøyene.

– Meldingen kom fra AMK klokken 19.45 om at to personbiler hadde kolliderte i sørgående løp. Det er tre voksne og et ett år gammelt barn involvert i ulykken. Ambulanse er på stedet og sjekker de involverte. Patruljen vil ta vitneforklaringer på stedet, sier Svein Helgetun operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.

Kollisjon på E6 i Steinkjer

Omkjøring på E6 i Steinkjer på grunn av kollisjon i tunnel.


I følge Trønder-Avisas reporter på stedet ble trafikken dirigert forbi ulykkesbilene.

– Det er en bil som har kjørt i baken på den første bilen. Det er ingen som er skadd, så det ser ut til å ha gått bra med de involverte. Alle har blitt sjekket ut av ambulansepersonell. Det som sannsynligvis har skjedd er at bil nummer en stoppet for en katt, og at bil nummer to kjørte i baken på den første. Nå er det bare bilberging som står igjen på stedet, sier innsatsleder Kathrine Hofsøy i Trøndelag Politidistrikt.