Elsket av publikum

Publikum elsker de fullkomne Namsos-karene som gikk på scenen og sang mot kroppspresset. Fredag kveld fikk Sang-Lir-A publikumsprisen.

Vant publikum: Sang-Lir-A fra Namsos med Eirik Østgaard, Geir Solbu, Tom Børge Hansen, Lasse Holm og Inge Kristiansen fikk sterkest applaus på fredagskveldens forestilling.  Foto: Tor Ivar Viken

Nyheter

Publikumsprisen er folkets pris, som deles ut til det revynummeret som får høyest applaus på kveldens forestilling. På kveldsforestillingen fredag slapp fem karer i Namsos sin velkjente revygruppe Sang-Lir-A seg løs i en elegant hyllest til kroppen som gir blaffen i hysteri rundt mat og trening. Med et suggererende sang, og ikke minst uttrykk, hevet de seg elegant ov er det man eventuelt måtte se av litt rund mage og andre påståtte skavanker. Med høy grad av selvtillit gikk de høyt på banen og ga en oppvisning i elegant selvironi, som igjen fremkalte den gode latteren hos publikum.