Blotting, ruskjøring og fyrverki på festivalområdet

Det ble en travel natt for politiet under sommerfestivalen i Selbu.
Nyheter

SELBU: Politiet fikk nok å gjøre natt til søndag, under Sommerfestivalen i Selbu.

– Det var mange som var voksne i alder, men ikke spesielt voksne i oppførsle, forteller politiets operasjonsleder Ebbe Kimo søndag morgen.

Her er politiets logg:

Selbu 22.15: 95-modell - gutt blotter seg for politiet på festivalområdet, åpenbart beruset, blir anmeldt for oppførselen og bortvist fra stedet.

Selbu 23.00: Bortvist mann i begynnelsen av 20-årene, hadde full og aggressiv oppførsel mot en vakt, får festivalbåndet klipt, uønsket på stedet.

Selbu 23.00: Mann i 50 - årene bortvist fra festivalområdet etter å ha slått en annen person. Politiet kom ikke i kontakt med fornærmede, men forholdet ble observert av andre. Mannen var uønsket på stedet, får festivalbåndet klipt, og bortvises.

Selbu 01.00: En mann i 20-årene fyrte av rakett fra campingvogn, raketten gikk i flat kurve over campingområdet og smalt over taket på en annen vogn. Hendelsen ble anmeldt av politiet på stedet.

Selbu 02.00: Ung mann, 18 år, setter seg i bilen og kjører. Patrulje på stedet oppfatter ham som beruset, så han blir stoppet av politiet. Tenåringen blåser positiv alkotest, blir tatt inn til blodprøver, anmeldt og får beslag i førerkort.