Borgny Grande kritiserer fellingsavslaget:

– Jeg kan ikke gi mine barn opplevelsen av beitende dyr i fjellet

Borgny Grande, ordførerkandidat for Senterpartiet i Grong, utfordrer regjeringen, Høyre og Frp til å komme på banen i rovdyrspørsmålet i kommunen. Det gjør hun gjennom et personlig og følelsesladet innlegg på Facebook.

Peder August Guddingsmo var med mamma Borgny Grande på fjellet tirsdag. Da var de på leiting etter sauestier som gror igjen etter at familien måtte legge ned sauedrifta for ni år siden.  Foto: Privat

Nyheter

– Tirsdag var jeg på fjellet sammen med min yngste sønn på tre år. Da så vi hvor gjengrodd sauestiene var blitt, og hvordan kulturlandskapet sakte forsvinner fra området når man ikke lenger får til å drive beitenæring, sier Grande. Hun har selv sluttet med saudrift, og sier at det var rovdyr som gjorde det umulig å fortsette.