Nå har bystranda i Steinkjer endelig fasilitetene i orden:

Sommerpyntet do til unnsetning

Bystranda i Steinkjer har fram til i år manglet en viktig fasilitet. Med hjelp fra Ramirent og Lindseth reklame har kommunen nå sørget for toalett til trengende badere.

Sommertoalett: Omsider har toalettfasiliteter kommet på plass ved Bystranda i Steinkjer, takket være blant andre Tommy Grande (t.v.) og Daniel Lindseth. Dersom kommunen lykkes med å søke penger til prosjektet, vil det bli satt i gang arbeid med en permanent løsning. 

Nyheter

STEINKJER: Ramirent fikk en forespørsel fra kommunen om de kunne stille med et såkalt «festivaltoalett» ved Bystranda. Tommy Grande ved Ramirent sier de ønsket å gjøre noe litt mer utav det. Derfor tok de kontakt med Lindseth reklame, som selv holder til et faktisk steinkast unna stranda.