LEKSVIK:

Kollisjon mellom to biler

En bil skjenet ut i motsatt veibane og kolliderte med en annen, etter at sjåføren hadde klødd seg i øyet. To ble sendt til legevakt.
Nyheter

Nødetater rykket ut til trafikkulykke i Leksvik, etter en kollisjon mellom to biler - den ene bilen med én passasjer, den andre med fire. To personer, en kvinne og en mann fra den andre bilen, ble fraktet til legevakten. Kvinnen hadde klaget på smerter i ribbeinet, mens mannen hadde smerter i nakken. Politiets operasjonssentral opplyser Trønder-Avisa om at skadene ikke skal ha vært alvorlige.

- Sjåføren i en bil forklarer til politiet på stedet at han har fått noe på øyet sitt, deretter klødd seg i øyet, blitt uoppmerksom, og deretter skjenet bilen over til den andre. Det har gjort at de støtet sammen, i siden, forteller politiets operasjonssentral, som oppgir at det var mindre materielle skader på kjøretøyene.

Ulykken forekom i en 50-sone. Politiet vil sannsynligvis opprette sak, og det vil bli reaksjon i forhold til uaktsomheten, ifølge operasjonssentralen.