Inderøy kommune vurderer å kutte utgiftene når de skal bygge nytt helsehus – kjøleanlegget kan ryke

Kjøleanlegget ved det nye helsehuset i Mosvik kan bli kuttet når Inderøy kommune kanskje skal redusere utbyggingen med tre millioner kroner. Det betyr i så fall svært varme dager for de eldre når hetebølgene ruller inn over oss.

Kjøling eller ikke kjøling: Slik ser det nye helsehuset i Mosvik ut på papiret. Hvis Inderøy kommune bestemmer seg for at utbyggingkostnadene må reduseres med flere millioner kroner, kan det føre til at kjøleanlegget salderes.  Foto: Skisse: Plan arkitekter / Letnes Arkitektkontor

Nyheter

INDERØY: Etter at det ble målt 33 grader i et pasientrom på Steinkjer sykeheim, har Stenkjerbygg, ordføreren og flere ordførerkandidater sagt at de skal ha på plass en kjøle-løsning så fort som mulig.