Politiet i Trøndelag varsler behov på «over 30 millioner» for å unngå nedbemanning.

Politimester til Erna: Vi trenger mer penger

– Vi opplever å stå i en spagat, sier politimester Nils Kristian Moe til statsministeren, om status i Trøndelag politidistrikt.

Klar advarsel til statsministeren: Advarte om Mørke skyer i horisonten: Statsminister Erna Solberg (H) fikk tirsdag en statusrapport fra Trøndelag politidistrikt. Ressurskamp og responstid ble tema, før en omvisning i politiets nye treningssenter ved Værnes garnison. F.v: Politimester Nils Kristian Moe, statsminister Erna Solberg (H) med ryggen til, visepolitimester Marit Fostervold, fylkespolitiker for Trøndelag Høyre, Ingvild Dalsegg og ordførerkandidat i Stjørdal, Ole Hermod Sandvik (H).  Foto: Margrete Konstad

Nyheter

Nærpolitireformen er krevende å gjennomføre, slo politimesteren fast, da han tok imot statsminister Solberg (H) på besøk tirsdag.