Abid Raja blir stadig påminnet hans største sitat-tabbe.

– Se her Abid, kua har fire, oksen har én

For to år siden fikk Abid Raja (V) nasjonale oppslag etter å ha vært på gårdsbesøk hos André Skjelstad. Nå vil han rette opp inntrykket.

På gårdsbesøk: Abid Raja var nysgjerrig på melkeroboten, og var full av både spørsmål og beundring da han besøkte fjøset til Rune Paulsrud sammen med André Skjelstad fredag ettermiddag.  Foto: Bjørn Erik Øvrelid

Jeg er litt bekymret over at stadig flere Oslofolk tror melka kommer fra butikken. Derfor synes jeg det er fint å kunne besøke et fjøs og se hvordan maten blir ti.

Abid Raja (V)
Nyheter

I forbindelse med valgkampen for to år siden besøkte Abid Raja partikollega André Skjelstads gård i Verran. Der ble han intervjuet av Nationen, og ga det famøse sitatet at hans beste gårdsminne var å drikke råmelk rett fra oksen. Intervjuet gikk viralt, og har ført til en rekke oppfølgere i både VG og TV2.