Festdeltaker gikk til angrep på vakt

Klokka 01.42 natt til søndag mottok politiet en melding om at en festdeltaker hadde gått til angrep på en vakt i forbindelse festligheter i Frosta. 
Nyheter

FROSTA: – Ingen ble skadet, men politiet ble tilkalt, sier operasjonsleder i politiet Ola Breistrand.

Han forteller politiet ikke etterforsket saken i natt, men at en guttegjeng i 20-årene bekrefter at de har vært inne i festlokalet og gjort lettere skadeverk og vært vanskelige.

– De involverte får eventuelt anmelde saken i ettertid, sier Breistrand.


Voldsepisode på privatadresse i Stjørdal

Like før klokka fem natt til søndag rykket politiet ut til en privatadresse i Stjørdal, etter melding om en voldsepisode på adressen.

Bolig ubeboelig etter brann i Steinkjer

Sent lørdag kveld begynte det å brenne i en bolig i Roarvegen i Steinkjer.


Eieren av utestedet hvor festen foregikk forteller at hendelsen vil bli anmeldt. Han sier at livemusikken og festen brått måtte avsluttes på grunn av hendelsen.

– Flere festdeltakere gikk til angrep på utestedets dørvakter etter konfrontasjon om dårlig oppførsel på festen. Politiet rykket ut til stedet og legitimerte festdeltakerne. Etter samtale med dem ga politiet bråkmakerne pålegg om ikke å oppsøke utestedet mer denne kvelden, hevder han.

– Det er kjempesynd at når vi arrangerer fest for at folk skal more seg og ha det koselig, så oppstår slike situasjoner som ødelegger for alle, sier utestedseieren.