SV om Støres klimastikk til Høyre: – Tallmagi redder ikke klimaet

Arbeiderpartiet sier at Ap-styrte kommuner har 50 prosent større nedgang i klimautslipp enn Høyre-kommuner. Det viser seg at forskjellen også kan omtales som 0,33 prosentpoeng. Både Høyre og Ap er for slappe, mener SV.

Klima som valgkampsak: SV har varslet at klimaspørsmålet blir en sentral valgkampsak for partiet fram til årets lokalvalg. En delegasjon fra partiet fikk en omvisning hos Biokraft ved Skogn lørdag. F.v. Fylkespolitiker Rakel Trondal, Gunnar Løvås (Levanger SV), stortingsrepresentant Lars Haltbrekken, administrerende direktør for Biokraft, Håvard Wollan og SV-leder Audun Lysbakken. 

Nyheter

Nylig viste Ap-leder Jonas Gahr Støre fram tall han mener viser at Ap-ordførere tar klimaproblemer mer på alvor enn Høyre-ordførere.