Sykehuset Levanger har åpnet det de betegner som landets mest moderne dialyseavdeling.

Splitter nye lokaler for pasienter med nyresvikt

Dialyseavdelingen ved Sykehuset Levanger har nesten doblet kapasiteten etter flytting fra femte til første etasje. – Kjempebra, sier pasient Anton Bruås om de nye fasilitetene.

Fornøyd: Pasient Anton Bruås og avdelingsleder Mathias Fossland er glade for at Sykehuset Levanger har fått nye lokaler med økt kapasitet til dialysebehandling. – Kroppen fungerer mye bedre nå enn før jeg begynte å få behandling, forteller Bruås. 

Nyheter

LEVANGER: Han bruker i likhet med mange andre personer med nyresvikt en god del av tiden sin på sykehuset. I fire timer tre dager i uka er han koblet til en dialysemaskin som renser blodet for avfallsstoffer på grunn av at nyrene – kroppens egen rensefabrikk – ikke fungerer.