Frida jobber ufrivillig deltid: – Ikke greit å ha det sånn

Frida Kjørsvik har 60 prosent stilling som barne- og ungdomsarbeider, og må spe på lønna med kveldsvakter i hjemmesykepleien for å få endene til å møtes.

tilhørighet: Barne- og ungdomsarbeider Frida Kjørsvik vil gjerne jobbe fulltid på Frosta skole, men har kun 60 prosent stilling. – Arbeidstidene gjør at jeg føler mindre tilhørighet til der jeg jobber, jeg bare kommer og går, liksom. Jeg ønsker meg større mulighet til å kunne være med og planlegge det vi jobber med, sier Kjørsvik. 

Jeg visste det allerede på skolebenken at jeg gikk til et yrke der det kan bli vanskelig å få fast og full stilling.

Nyheter

FROSTA: – Det er jo ikke greit å ha det sånn. Jeg er nok egentlig for snill når jeg godtar det, for det er jo ikke gunstig i det hele tatt, sier Kjørsvik om sin egen arbeidshverdag.