Dulles Trafikkskole loddet ut skolebil blant sine trafikkelever:

Heldige Rikke (18) vant kjøreskolebil

– Jeg trodde ikke først på beskjeden om at jeg hadde vunnet en bil, sier sykepleierstudent Rikke Flakken Solhaug (18) fra Sparbu.

HELDIG VINNER: - Denne bilen er din – her er nøklene, sier trafikklærer og eier av Dullus Trafikkskole AS i Verdal, Kåre Norum til Rikke Flakken Solhaug fra Sparbu som tok førerprøven ved skolen i sommer. 

Nyheter

VERDAL: Rikke sier at hun heller ikke trodde på foreldrene da de fortalte henne at hun hadde vunnet en bil. Jeg tok ikke telefonen da de ringte fra trafikkskolen fordi det var et ukjent nummer. Det var da jeg så at det var lagt ut et innlegg på Facebook at jeg forsto at jeg var den heldige vinneren sier Rikke som studerer til sykepleier ved Nord Universitet i Levanger.