Strid om byggeprosjekt i Verdal:

– Når de gjør debattklima til hovedsak i valgkampen, er det trist at de sprer om seg med ubegrunnede påstander

Arild Pedersen (Ap) krever unnskyldning fra Silje Sjøvold (H) og Pål Sverre Fikse (Sp) for uttalelser om Rostadbrygga i Verdal.

STRIDSSAK: Hvorvidt det er riktig å innlemme Rostadbrygga i opprustingsplanene for Moeparken del 2, er Senterpartiet, Høyre og Arbeiderpartiet i Verdal mildt sagt ikke enige om. Rostadbrygga er eid av Verdal Ap – og står ikke på kommunal grunn. 

Nyheter

VERDAL: Hvorvidt det er riktig å innlemme Rostadbrygga i opprustingsplanene for Moeparken del 2, er Senterpartiet, Høyre og Arbeiderpartiet i Verdal mildt sagt ikke enige om. Saken er at Rostadbrygga er i eid av Verdal Ap og ikke står på kommunal grunn. I forbindelse med behandling av Moeparken del to, ble Rostadbrygga lagt inn med nytt betongdekke og røropplegg til en pris på rundt 250.000 kommunale kroner – så skal frivillige lag og organisasjoner gjøre resten av oppussingsjobben.