Han falt for Norske Skog Skogn allerede som ung gutt – nå er han fabrikkdirektør:

– Jeg var på utkikk etter nye utfordringer

Han falt for Norske Skog Skogn allerede da han som ung gutt gjestet besteforeldrene som da drev Laberget leirsted. 40 år etterpå blir han fabrikkdirektør.

FULGT NORSKE SKOG: – Jeg har fulgt Norske Skog i media i alle år. Jeg ble både stolt og glad da selskapets ledelse fant meg skikket og ville gi meg muligheten, sier påtroppende fabrikksjef Bjørn Einar Ugedal. 

Nyheter

Bjørn Einar Ugedal (48) er utdannet sivilingeniør innen metallurgi fra NTNU og har en master i ledelse fra Det Europeiske Universitet i Spania. Han har jobbet med metall og metallindustriprosesser de siste 22 årene. Da Norske Skog dukket opp og det var selveste Skogn-fabrikken som trengte ny kaptein, ble han svært interessert.