Fastlegekrisen i norske kommuner.

Bitten (79) blir ikke arbeidsledig med det første

79 år gamle Bitten Scott er fastlege på heltid, og har ikke tenkt å gi seg med det første. Hun tror fastlønn kan bli nødvendig for å løse rekrutteringsutfordringene i kommunene.

Fastlege på fastlønn: Bitten Scott (79) jobber fortsatt heltid som fastlege og har ikke tenkt å gi seg med det første. Hun sier flere burde fått opp øynene for hvor fantastisk og givende det er å være fastlege, men mener betingelsene burde vært enklere av hensyn til de unge nyutdannede legene som skal ut i arbeidslivet. 

Nyheter

Scott har tilbrakt mesteparten av karrieren som fastlege i Holtålen, Røros og Tynset, men nå er hun fastlege ved Sannan legesenter i Steinkjer. Mens Trønder-Avisa besøker henne på legekontoret, tikker det inn en ny SMS fra et rekrutteringsbyrå.