Iver sin mobbefilm er vist én million ganger

Iver Svenning Brevik (16) fra Mosvik var 13 år da han laget film om hvordan han ble mobbet. Filmen er nå vist én million ganger på Facebook, og brukes av Telenor i en kampanje mot netthets.

FILMSKAPER: Da han var 13 år, laget Iver Svenning Brevik (16) film om mobbing med seg selv i hovedrollen. Filmen er nå vist én million ganger på Facebook. Etter at han laget den sterke videoen der vi ser en 13-åring som mottar vonde utsagn fra jevnaldrende, har Iver laget flere filmer. Og han har bestemt seg, det er filmskaper han vil bli i framtida. – Jeg har det bra i dag, sier Iver som går førsteåret på medier og kommunikasjon ved Levanger videregående skole.   Foto: Telenor/VG Partnerstudio

Vi ble enige om at det var viktig, selv om det er mange nettroll der ute som kunne komme til å reagere negativt. Men det jeg tenkte mest på, var at jeg kanskje kunne hjelpe noen.

Iver Svenning Brevik
Nyheter

INDERØY: – Det er helt sykt, sier Iver som i dag er 16 år og går første året på medier og kommunikasjon ved Levanger videregående skole.