Politiet ber om at ungdomsvideo fra Levanger blir slettet

Nyheter

LEVANGER: Politiet på Innherred gikk mandag ut med en henstilling om at en ungdomsvideo fra Levanger blir slettet.

«Politiet er kjent med at det verserer en video på sosiale medier der ungdommer plager en jevnaldrende. Politiet følger opp saken og henstiller alle som har fått denne videoen til å slette den. Vi ber spesielt foreldre om å ta ansvar for å forhindre videre spredning», skriver politiet på Facebook.

Etterforskningsleder Gunder G. Hofstad sier til Trønder-Avisa at politiet ser alvorlig på episoden og at politiet håndterer dette i samarbeid med skolen.

– Vi er kjent med at det verserer et videoklipp av hendelsen i sosiale medier. Politiet har sikret seg dette og har henstilt de som har fått det tilsendt om å slette det. Av hensyn til de involverte vil politiet ikke gå ut med videoklippet. Vi vil av samme grunn heller ikke kommentere ytterligere før vi har fått mer fakta på bordet, sier Hofstad.