Nytt partnerskap for bedre helse og arbeidsmiljø

ANT HMS & Bedriftshelse AS inngår partnerskap med Care Treningssenter AS. Formålet er et mer komplett tilbud innen helse, forebygging og arbeidsmiljø.

NYTT PARTNERSKAP: ANT HMS & Bedriftshelse AS inngår partnerskap med Care Treningssenter AS der formålet er et mer komplett tilbud innen helse, forebygging og arbeidsmiljø. Jo Boje Hoseth i Care Treningssenter AS (t.v.) og Rune Holmlimo i ANT HMS & Bedriftshelse AS og vel 50 ansatte som representerer foretakene i det nye partnerskapet, var samlet for å markere starten på fredag.  Foto: Svein Helge Falstad

Nyheter

LEVANGER: Partnerskapet sikrer at ANT HMS & Bedriftshelse AS kan tilby en langt bredere kompetanse innen bedriftshelsetjenester til eksisterende 320 bedrifter i Midt-Norge, og også nye.