Stein på 200 kilo raste ut i Stjørdal

Like før klokken 17 lørdag fikk politiet beskjed om steinras i Stjørdal.
Nyheter

Vi fikk melding om et steinras, der en stor stein på flere hundre kilo lå like ved Forradalsvegen i Stjørdal lørdag ettermiddag. Innringer var redd for mer ras på stedet, sier operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt.


Svært usikre på hvor mye regn som kommer

Det meldes om store mengder regn i løpet av helgen.


Steinraset skjedde 300 meter etter Skogtun.

– Politiet varslet Vegtrafikksentralen. De dro til stedet og undersøkte. Det viste seg at det var en stein på 200 kg som hadde landet på vegskuldra. Ifølge VTS kunne steinen stammer fra noe arbeid i nærheten av stedet, men steinen lå såpass til at melder ringte oss for å si ifra om den opplevde faren, sier Johnsen.

Politiet mottok henvendelsen klokken 16.50