AtB feiret 10-årsdagen med treretters middag i Frimurerlogen i Trondheim:

– På 10-årsdager er det normalt å servere is og brus, ikke treretters festmiddager

Fylkesvaraordfører Tomas Iver Hallem (Sp) droppet AtBs jubileumsfeiring mandag kveld – fordi han mener pengene heller burde vært brukt på kollektivtransport.

KRITISK: Fylkesvaraordfører Tomas Iver Hallem (Sp) er kritisk til at det fylkeskommunale AtB inviterte til festkveld mandag kveld for å feire 10-årsjubileum. han mener pengene heller burde ha vært brukt til å bedre kollektivtilbudet i Trøndelag, fremfor en treretters festmiddag.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

– AtB eies 100 prosent av fylkeskommunen, og vi har oppfordret til nøktern pengebruk. Dette er ikke det, og det kan virke som vårt ønske om nøkternhet i offentlig pengebruk ikke har blitt hørt, sier Hallem.