Vil firedoble godtgjøringen til utvalgsleder

I dag godtgjøres leder for Plan- og utviklingskomiteen i Levanger årlig med 50.000 kroner. Sp, H, Krf og Frp vil firedoble til 200.000 kroner.

VIL HEVE GODTGJØRING: Flertallskonstellasjonen Senterpartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet fastslår i avtalen de fire partiene bygger samarbeidet på de kommende fire år, at lederen i Plan- og utviklingsutvalget skal godtgjøres med 20 prosent av ordførerens godtgjøring. I Levanger betyr det 200.000 kroner. Bildet viser signeringen av sanarbeidsavtalen, av fra venstre: Magne Nydal (KrF), Geir Tore Persøy (Frp), Nina Bakken Bye (H) og Anita Ravlo Sand (Sp).  Foto: Berit Buran Juul

Nyheter

LEVANGER: Det er flertallskonstellasjonen Senterpartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet som i avtalen de fire partiene bygger samarbeidet på de kommende fire år, fastslår at lederen i Plan- og utviklingskomiteen skal godtgjøres med 20 prosent av ordførerens godtgjøring.