Mener flertallskonstellasjonen høyner godtgjøring for mye:

Buchholdt (V): – En dyr bakromsavtale

Venstres Karl Meinert Buchholdt er kritisk til det han kaller en meningsløs økning i godtgjøring for et politisk verv. Økningen er fastsatt i en avtale han hevder de fire flertallspartiene i Levanger har snekret sammen på bakrommet.

– Bordet fanger: – Vi skal ha en utredning om godtgjøring til politisk arbeid i kommende valgperiode, men jeg er redd bordet fanger når det gjelder avtalen til flertallspartiene. Partiene låser nok sine 18 representanter til å stemme for dette, sier Venstres Karl Meinert Buchholdt. På bildet undertegner Magne Nydal (KrF), Geir Tore Persøy (Frp), Nina Bakken Bye (H) og Anita Ravlo Sand (Sp) sin felles samarbeidsavtale for de neste fire årene.  Foto: Berit Buran Juul

Nyheter

LEVANGER: Flertallskonstellasjonen i Levanger kommunestyre fra 16. oktober, Sp, H, KrF og Frp, får kritikk fra Venstres Karl Meinert Buchholdt for å ha gjort det til et punkt i samarbeidsavtalen mellom de fire partiene at godtgjøringen til ledervervet i Plan- og utviklingskomiteen (PUK) skal økes med 300 prosent, fra dagens 50.000 til 200.000 kroner i året.