Ny bankallianse får hovedsete i Trondheim

Banksjef Bjørn Asle Hynne i Aasen Sparebank leter nå etter lokaler i Trondheim for hovedkontoret for Norges nye bankallianse – Lokalbankalliansen.

Bra for kundene: – Kundene må ta de helt med ro. Vi skal skape en enda tryggere plattform for å videreføre den lokale og regionale sparebanken. Det foregår en konsolidering blant banker og forsikringsselskap i markedet nå, og dette som vi gjør er den nye måten man tenker allianser på nå, sier Bjørn Asle Hynne i Aasen Sparebank om utmeldelsen fra Eika-alliansen og etableringen av Lokalbankalliansen.   Foto: Håkon Okkenhaug

Nyheter

Ti av de 66 lokalbankene i Eika-alliansen har i protest mot kostnadsnivået og maktfordeling i alliansen meldt seg ut. De ti har allerede stiftet selskapet Lokalbanksamarbeidet AS, som skal være overbygning for samarbeidet bankene har gitt navnet Lokalbankalliansen.