Innherredsmann siktet for overgrep etter chatting med unge jenter:

Politiet har sikret 76 ulike chatlogger - alle med seksualisert innhold

Mens han sonet en to år lang dom for seksuell omgang med en mindreårig skal mannen ha gjort nye overgrep over nett mot unge under 16 år. Politiet sier at det kan være opp til 76 offer i saken.

Anket på stedet: Kjell Horseng (t.h.) er forsvarer for mannen som er siktet for å ha fått mindreårige til å både ta og sende seksualiserte bilder på chatteappen KIK. Politiadvokat Kåre Svepstad (t.v.) mener mannen ikke viser forståelse for saken alvorlighet og at han ikke viser vilje til å endre seg. Inntrøndelag tingrett fulgte påtalemyndighetens ønske om fire ukers varetektsfengsling, men dette ble anket på stedet.  

Nyheter

Mannen, som er i tjueårene og fra Innherred, ble pågrepet og fremstilt for fengsling første gang i august. Han var da siktet for seksuelt krenkende adferd overfor barn under 16 år og for fremstilling av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserer barn.