Tre personer skadd i trafikkulykke

KOLLISJON: En tømmerbil og en personbil kolliderte fredag ettermiddag ved Medstugan, omtrent 40 kilometer fra Åre, i retning norskegrensen. En nordmann satt fastklemt i bilen, og luftambulanse ble tilkalt.  Foto: Mats Ivar Sandmo

Nyheter

Svensk politi opplyser fredag kveld at en tømmerbil og en personbil har kollidert ved Medstugan, som ligger omtrent 40 kilometer fra Åre, i retning riksgrensen mot Norge. Meldingen kom klokken 17.25.

Ifølge politiet er seks personer involvert totalt, tre av dem er skadd.

De svenske redningstjenestene er på plass på stedet, og politiet er på vei. Det er full stans i trafikken, opplyser politiet.

Ifølge Op.se er også luftambulanse tilkalt.

Redningsleder Johan Blommé hos redningstjenesten i Åre sier til Adresseavisen at en nordmann som satt i personbilen sitter fastklemt etter ulykken, og at det satt fire personer i den norske personbilen, mens det satt to personer i tømmerbilen.

LANG KØ: Det er full stans i trafikken utenfor Duved etter at en svensk tømmerbil kolliderte med en norsk personbil fredag kveld.  Foto: Trond Olav Berg

Trond Olav Berg befinner seg i køen som har oppstått etter ulykken. Klokken 19.52 opplyser han at to ambulanser har forlatt stedet og kjørt i retning Åre. Ti minutter senere passerte også tre biler fra den svenske redningstjenesten. Klokken 20.12 opplyser Berg at trafikken har begynt å bevege seg.