Arbeidsulykke i Flatanger

Mann i 50-årene involvert i fallulykke.
Nyheter

– På morgenen lørdag har vi fått melding om en mulig arbeidsulykke på Flatanger. Det skal være snakk om en fallulykke. Der har vi patrulje på tur til stedet, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Solfrid Legdheim.

Hendelsen ble meldt like etter klokken 08 lørdag morgen.

Lettere skadd

Hun forteller at det ikke er meldt om alvorlig personskade.

– Det er en mann i 50-årene som er involvert.

Også ambulanse var på stedet.

Opprettes sak

Klokken 12.00 opplyser politiet at det er lite nytt å melde.

– Det er gjort undersøkelser på stedet. Mannen var lettere skadd, slik det ble informert om tidlig. Vi har som sagt gjort undersøkelser og gjennomført noen avhør, samt sikret åstedet. Det er opprettet sak på hendelsen som arbeidsuhell med personskade og den vil bli undersøkt på normal måte, sier Legdheim.

Hun ønsker ikke å si noe om ved hvilken bedrift arbeidsuhellet skjedde.