To VM-gull og to VM-bronse på oster fra Gangstad

Astrid Aasen, eier av Gangstad Gårdsysteri, er over seg av glede over at alle fire blåmuggostene hun stilte med i årets Oste-VM i Italia gjorde det svært bra.

Betyr veldig mye: – Suksess for én produsent gir gode ringvirkninger også til andre produsenter. Vi fryder oss alle over kåringene alle våre kolleger blir til del. Vi har sett det før; dess bedre det går for noen, jo bedre går det for alle i bransjen – uansett hvem som vinner, sier Astrid Aasen, gründer og eier av Gangstad Gårdsysteri.  Foto: Elfi Leinan

Nyheter

INDERØY: Kåringen av de beste ostene blant 3.804 deltakende oster fra et førtitalls land fra alle verdensdeler er knallhard. Ostene kåres i tre omganger før verdensmesterskapet er over. Etter finalen på søndag ble det klart at av Gangstad Gårdsysteris fire innsendte blåmuggoster, to utgaver av Nidelven Blå, i tillegg til de mildere Edel Blå og Britannia Blå, klarte alle fire svært gode kåringer – henholdsvis plassering i vinnerklassene supergull, gull, bronse og bronse.