Mintage-eier trer tilbake: – Jeg vet jeg har vært oppfattet som «cocky»

Det siste året har vært et erkjennelsens år for Mintage-gründer Kent Olav Ferstad. Nå skal Mintage tilbake til kjernevirksomheten, med nye eiere og ny daglig leder.

YDMYK MINTAGE-GRÜNDER: – Vi etablerte oss i Steinkjer, Namsos og Stjørdal. Men vi ville vokse enda mer og etablerte oss også i Levanger og med en egen loungebar i Steinkjer. I etterpåklokskapens klare lys ser jeg at vi sastet vel hardt og spredte oss for mye. Strukturen bak selskapene ikke var rigget for vekst, sier Kent Olav Ferstad i Mintage.  Foto: Svein Helge Falstad

Nyheter

Mintage-gründer Kent Olav Ferstad (31) sitter i sin egen sushi-restaurant i Molovegen i Steinkjer sentrum. Restaurant er striglet og klar for helgas gjester. Med dette som kulisse, forteller Ferstad ærlig og oppriktig at han har innsett at han har hatt feil fokus i det å drive virksomheten og at han erkjenner at det må tas grep dersom virksomhetene skal berge.