Næringsforeningen i Levanger får støtte fra Sparebanken

50.000 kroner ble gitt i støtte fredag.
Nyheter

Fredag morgen avholdte Næringsforeningen i Levanger sitt første frokostmøte. Cirka 50 personer møtte opp for å høre hva ordfører Anta Ravlo Sand tenker om næringsutvikling i Levanger, men den hyggeligste overraskelsen kom til slutt.

Sparebank1 SMN ved Olav Salater avsluttet møte med å orientere om at de føyer seg inn i rekken med å støtte Næringsforeningen med 50.000 kroner. Til nå har Aasen Sparebank og Levanger kommune støttet med 50.000 kroner hver.

Det melder Næringsforeningen på Facebook.

– En viktig jobb fremover er å få samlet flere av de lokale næringsaktørene til å melde seg inn i Næringsforeningen i Levanger, det er viktig for å kunne påvirke prosessen videre, sier styreleder Bjørn Asle Hynne.