Rolig og kald fredagsnatt for politiet

Nyheter

– Stort sett en rolig natt i Trøndelag, noe flere kuldegrader har medvirket til, meldte politiet i Trøndelag på Twitter lørdag morgen klokken 06.15.

Det har likevel vært noen meldinger å ta tak i, sier operasjonsleder i politiet, Bjørnar Gaasvik.


Matbutikk i Levanger måtte kontakte politiet om vanskelig kunde

Like etter klokken 22 fredag kveld hadde Kiwi i Kirkegata i Levanger problemer med en vanskelig kunde.Ung kvinne råkjørte i 144 km/t i Steinkjer

Politiet tok kortet til den 19 år gamle jenta.


Personer i vegen

Han forteller blant annet om flere meldinger om personer i vegkanten på E6.

– Vi fikk melding om en person som gikk i vegkanten på E6. Like etterpå fikk vi melding om at det var to jenter som satt i vegkanten i Stjørdal klokken 22.40, sier Gaasvik.

Sjekket ungdomsarrangement

På den positive siden forteller han om en ungdomssjekk.

– Patrulje var i Beitstad samfunnshus på ungdomsklubben. Det snakket vi med mange ordentlig folk og det var fine forhold på arrangement. Patruljen var innom klokken 23.56, like før arrangementet ble avsluttet, sier Gaasvik.

Narkofunn

I tillegg var det et tilfelle av narkotika.

– Det ble kontrollert en bil i Stjørdal. Der ble det funnet litt narkotika på en person. Det var to personer i bilen og det opprettes brukersak på begge, sier Gaasvik.

Han forteller at funnet følges opp fra politiet sin side.

– Dette var to gutter i 20-årsalderen. Situasjonen ble meldt inn klokken 02.37 .

Støy

I tillegg kom det inn noen meldinger om musikkstøy, men politiet rykket ikke ut til noen av disse meldingene da det virket som det roet seg etter at huseier ble kontaktet av politiet per telefon.