Mener bybussen kan løse avstandsproblem

Administrasjon og politikere i fylkeskommunen mener Fylkets Hus ligger for langt fra togstasjonen. – Bruk bybussen i stedet for å bygge nytt i sentrum, mener tillitsvalgt i TrønderBilene.

GÅR I RUTE FORBI FYLKETS HUS: Her kjører bybussen i Steinkjer rett forbi Fylkets Hus på Nordsileiret – slik den gjør flere ganger daglig. Tillitsvalgt Jan Ole Grande i Yrkestrafikkforbundet i TrønderBilene mener fylkeskommunen burde ha brukt bybuss-tilbudet mer aktivt for å få løst avstandsutfordringene.  Foto: Erlend Malmo

De kunne tatt bybussen på morgenen når de kommer med tog til Steinkjer.

Jan Ole Grande, tillitsvalgt
Nyheter

STEINKJER: Det er like før fylkesrådmann Odd Inge Mjøen skal legge fram sitt forslag til framtida for dagens Fylkets Hus. Ønsket fra fylkeskommunen har lenge vært å etablere seg i umiddelbar nærhet til togstasjonen for å gjøre arbeidsdagen mer effektiv for ansatte og politikere.