Boligbyggelaget runder 50 år – og satser tungt både i Verdal og i andre deler av fylket.

Vil bygge 120 nye boliger i Verdal

Boligbyggelaget Midt har de siste seks-sju årene hatt så god drift, at de nå er i stand til å utvikle egne boligprosjekter igjen. I første omgang betyr det 120 nye boliger i Verdal.

Bygger i egenregi: Daglig leder i Boligbyggelaget Midt, Vegar Furunes mener selskapet nå er rigget for å starte utbygginger av boliger i egen regi. I første omgang står tre prosjekter med til sammen 120 boliger for tur i Verdal.  Foto: Jon Åge Fiskum

Nyheter

VERDAL: – I løpet av de siste årene har vi drevet godt og bygget økonomiske muskler som gjør oss i stand til å utvikle egne boligprosjekter igjen. Vi står nå i en posisjon der vi kan kjøpe opp tomter og bygge boliger i samarbeid med lokale utbyggere, sier daglig leder i boligbyggelaget, Vegar Furunes.